Over ons

Wie zijn wij

Topwebinar.nl is opgericht door Smulders Audiovisueel. In de coronatijd zorgde voor een enorme vraag naar online streaming. Aangezien er veel locaties gesloten waren hebben we besloten om zelf een studio te bouwen. De medewerkers van Smulders hebben jarenlange ervaring met beeld, geluid en streaming. We hebben een team van 6 technici waarvan er minimaal 2 van in de studio aanwezig zijn. Smulders Audiovisueel is een bedrijf met al meer dan 35 jaar ervaring op dit gebied.

Wij zijn klantgericht en komen samen tot oplossingen. Om zo uw webinar of online evenement naar uw wensen in te vullen. Als er behoefte is aan begeleiding in het voorbereiden van de webinar staan wij voor u klaar.

We verzorgen niet alleen webinars in de studio maar streamen ook op locaties zoals een van der Valk of leerhotel het Klooster. Dit noemen we hybride evenementen. Hiervoor verzorgen we niet alleen de stream maar ook de techniek in de zaal. Het is ook mogelijk om op uw kantoor een stream te verzorgen.

We hebben 2 in huis montage sets waardoor het ook mogelijk is om de stream na te bewerken of op te knippen in verschillende stukken. Zodat wij het kunnen aanleveren naar uw wens.

U bent altijd welkom in onze studio, ook voor een afspraak om de studio te komen bekijken voordat u met ons in zee gaat.

Direct contact?