Webinar studio huren

Onze studio wordt uw studio

Onze zorgvuldig ingerichte webinar studio voldoet aan alle eisen om een succesvolle webinar voor u op te zetten. In een handomdraai kunnen we de studio inrichten naar uw wensen. De verlichting via spots kunnen we zodanig instellen dat de gebruikte kleuren conform uw huisstijl zijn en daarmee herkenbaar voor uw kijkers. Er is voldoende ruimte om banners of andere zaken qua inrichting neer te zetten zodat de studio nog meer in uw eigen stijl zal worden. Op de stream kunnen we logo’s  en picture in picture schermen invoegen in de huisstijl van uw organisatie.

Technische ondersteuning

Onze AV technici weten hoe om te gaan met beeld, geluid en verlichting. Verder begeleiden we u vooraf met de voorbereiding van de stream. We maken een registratie pagina met uw logo’s en programma van de webinar. Verder kunnen we na afloop aangeven wie er naar de stream hebben gekeken. We kunnen naamtitels toevoegen en polls om de kijkers uit te nodigen tot interactie. Het is mogelijk om sprekers te laten inbellen op afstand via zoom, teams of ander soortgelijke programma’s.

We hebben in onze studio werkplekken en hebben andere ruimtes tot uw beschikking. We werken corona proof en als u de studio huurt rond lunchtijd verzorgen wij de lunch. We zijn goed bereikbaar met de auto, met gratis parkeerplekken en via het station Amersfoort Centraal.

Waarom een webinar bij topwebinar

  • Ons eigen platform voor hoge kwaliteit streams
  • Uw webinar draait op hoge capaciteit servers
  • Goede gratis parkeergelegenheid
  • Interactie mogelijkheden via chat en polls
  • Inclusief lunch
  • vanaf €1750,-

Bel direct met: 033 4450711

Inclusief

Betrouwbare technische begeleiding

Gratis Parkeren

Inclusief lunch